Home » De beste labradoodle spullen om in huis te halen

De beste labradoodle spullen om in huis te halen

⏱ Leestijd: 2 minuten

Op het moment dat je besloten hebt een labradoodle aan te schaffen is het ook tijd om verschillende spullen in huis te halen. Net als voor alle honden zijn er accessoires en andere benodigdheden die in huis aanwezig moeten zijn.

Er zijn verschillende dingen en artikelen die je absoluut niet mag vergeten. Je moet hierbij denken aan voer, een drink- en voerbak, snacks en een bench. In dit artikel delen we daarom alles met je over labradoodle spullen.

 

👋  Voordat je verder leest…

Misschien is het e-book Labradoodle Geheimen interessant voor je. Daarin leer je namelijk alles over dit geweldige hondenras!

Jouw labradoodle moet gezond voer krijgen

Net als iedere hondenbezitter wil je je labradoodle natuurlijk een goed en gezond hondenleven bieden. Hierbij is goede voeding essentieel. Goede voeding zit vol mineralen en vitamines. Deze heeft je hond nodig om sterk op te groeien en gezond te blijven.

Omdat labradoodles erg energieke honden zijn zul je voor jezelf strenge eisen aan het voer moeten stellen. Als er niet genoeg voedingsstoffen in zitten komt je labradoodle voedingsstoffen tekort. Dit heeft een negatieve invloed op het lichaam. Zo kan de doodle zelfs ziek worden. Zorg er dus voor dat je voldoende kwalitatief eten in huis hebt.

Goed gereedschap voor een mooie vacht

Om de vacht van je labradoodle mooi te houden zal je veel aandacht en energie in de verzorging moeten steken. Je zal minimaal drie keer per week moeten kammen en borstelen. Door goede producten aan te schaffen kun je de vacht in optimale toestand houden.

Je kunt bijvoorbeeld speciale trim spullen voor je labradoodle halen. Die maken het trimmen vele malen makkelijker. Zo kun je tussen de trips naar de trimsalon door de vacht van je labradoodle goed op orde houden. Goed gereedschap is in dit geval echt het halve werk.

Koop het juiste formaat bench voor je labradoodle

Het is voor een labradoodle ook erg belangrijk om voldoende rust te krijgen. Het zijn hele levendige honden. Ze moeten daarom voldoende kunnen opladen. Hiervoor moet je een bench halen. Dit is bij uitstek een van de artikelen die bovenaan je lijstje moet staan.

Door een prettige plek van de bench te maken gaat je labradoodle hier graag in liggen. Jouw viervoeter zal lekker uit kunnen rusten en zal zich veilig voelen. Zo wordt de bench echt een plek van rust. Je zal zien dat de hond dit zijn vaste plekje om te slapen maakt. Houd er wel rekening mee dat de bench groot genoeg is voor je labradoodle.

Koop gezonde en verantwoorde kauwsnacks

Denk ook aan het inkopen van voldoende gezonde snacks. Je wil graag dat het gebit van je hond zich goed ontwikkelt en kauwsnacks helpen daarbij. Zo’n verantwoorde snack bevat niet al te veel suiker en is een product waar genoeg vitamines en mineralen in zitten.

Zorg er ook voor dat de kauwsnack echt iets is waar je labradoodle op moet kauwen. Zo blijft het gebit sterk en schoon en voeden de vitamines en mineralen de hond. Je kunt ook kauwbotten kopen van rawhide. Hier doen ze wat langer mee.

Speelgoed is een must-have

Ten slotte is het van belang om voldoende speelgoed in huis te halen. Dit ras is bijzonder actief en speels. Een paar goede stukken speelgoed zijn dan ook onmisbaar in huis. Op die manier kan de hond zijn energie kwijt en de hele dag door plezier maken. Het is ook prettig voor jou, want de hond zal jou minder vaak om aandacht vragen.

Let er bij het kopen van speelgoed op dat je stevige spullen van goede kwaliteit aanschaft. De labradoodle heeft stevige tanden waarmee hij goedkoop speelgoed al snel stukbijt. Goedkoop is wat dat betreft duurkoop.

 

Wil je alles leren over Labradoodles?

Download dan eens het e-book ‘Labradoodle Geheimen’. Daarin staat álle informatie die je nodig hebt over deze geweldige hond!

 

22 Geniale Tips Voor Jouw Labradoodle Die Je Zullen Verbazen!

  • Leer je Labradoodle in een dag om niet meer te bijten;
  • Kom voortaan in een handomdraai van teken af;
  • Kom makkelijk en snel van uitvallende hondenharen af;
  • Zorg dat jouw Labradoodle niet meer uit zijn mond stinkt;
  • Ontdek alle 22 bizarre life hacks voor jouw hond!

👉 Vorige maand 329 keer gedownload!

Onze laatste artikelen

We schrijven continu informatieve artikelen vol tips en trucs. Zodat je jouw Labradoodle nóg beter leert begrijpen. Bekijk hieronder onze meest recente bijdrages.

Maak kennis met de kortharige labradoodle

Maak kennis met de kortharige labradoodle

Niet iedere labradoodle is hetzelfde. Integendeel zelfs. Per labradoodle kan verschillen welke type het is. Er zijn namelijk allerlei kleuren, maten en vachtsoorten te vinden. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. De kortharige labradoodle is een hond die de laatste...

Alles over de labradoodle in de kleur caramel

Alles over de labradoodle in de kleur caramel

Wanneer je graag een labradoodle aan wilt schaffen zal je merken dat je een zeer ruime keuze aan kleuren hebt. Zo zijn er sowieso de 5 hoofdkleuren, te weten zwart, bruin, grijs, rood en blond. Maar er zijn ook nog voldoende varianten te vinden. De labradoodle caramel...

Kosten: de prijs van een labradoodle

Kosten: de prijs van een labradoodle

Aangezien labradoodles enigszins zeldzaam zijn, is het logisch dat de prijs van dit unieke ras dan ook vrij hoog is. Daarmee is de prijs voor labradoodles vaak hoger dan een andere rashond met een goede bloedlijn. Wanneer je een labradoodle voor een bepaalde prijs...