Home » De beste labradoodle spullen om in huis te halen

De beste labradoodle spullen om in huis te halen

⏱ Leestijd: 3 minuten

Op het moment dat je besloten hebt een labradoodle aan te schaffen is het ook tijd om verschillende spullen in huis te halen. Net als voor alle honden zijn er accessoires en andere benodigdheden die in huis aanwezig moeten zijn.

Er zijn verschillende dingen en artikelen die je absoluut niet mag vergeten. Je moet hierbij denken aan voer, een drink- en voerbak, snacks en een bench. In dit artikel delen we daarom alles met je over labradoodle spullen.

👋 Voordat je verder leest…

Hieronder kan je je inschrijven voor onze Labradoodle nieuwsbrief. Daarin delen we de handigste tips, interessante artikelen en soms ook kortingsacties.

We zouden het heel erg leuk vinden als je je inschrijft. Als bedankje sturen we je direct een PDF met 52 geniale tips voor jouw Labradoodle!

Jouw labradoodle moet gezond voer krijgen

Net als iedere hondenbezitter wil je je labradoodle natuurlijk een goed en gezond hondenleven bieden. Hierbij is goede voeding essentieel. Goede voeding zit vol mineralen en vitamines. Deze heeft je hond nodig om sterk op te groeien en gezond te blijven.

Omdat labradoodles erg energieke honden zijn zul je voor jezelf strenge eisen aan het voer moeten stellen. Als er niet genoeg voedingsstoffen in zitten komt je labradoodle voedingsstoffen tekort. Dit heeft een negatieve invloed op het lichaam. Zo kan de doodle zelfs ziek worden. Zorg er dus voor dat je voldoende kwalitatief eten in huis hebt.

Let op: De verzorging van jouw Labradoodle (en vele andere thema’s) wordt ook uitgebreid behandeld in Labradoodle Handboek. Je kan het handboek bekijken via deze link.

Goed gereedschap voor een mooie vacht

Om de vacht van je labradoodle mooi te houden zal je veel aandacht en energie in de verzorging moeten steken. Je zal minimaal drie keer per week moeten kammen en borstelen. Door goede producten aan te schaffen kun je de vacht in optimale toestand houden.

Je kunt bijvoorbeeld speciale trim spullen voor je labradoodle halen. Die maken het trimmen vele malen makkelijker. Zo kun je tussen de trips naar de trimsalon door de vacht van je labradoodle goed op orde houden. Goed gereedschap is in dit geval echt het halve werk.

Koop het juiste formaat bench voor je labradoodle

Het is voor een labradoodle ook erg belangrijk om voldoende rust te krijgen. Het zijn hele levendige honden. Ze moeten daarom voldoende kunnen opladen. Hiervoor moet je een bench halen. Dit is bij uitstek een van de artikelen die bovenaan je lijstje moet staan.

Door een prettige plek van de bench te maken gaat je labradoodle hier graag in liggen. Jouw viervoeter zal lekker uit kunnen rusten en zal zich veilig voelen. Zo wordt de bench echt een plek van rust. Je zal zien dat de hond dit zijn vaste plekje om te slapen maakt. Houd er wel rekening mee dat de bench groot genoeg is voor je labradoodle.

Leer alles over de verzorging van jouw Labradoodle

Wil je ontdekken hoe je jouw Labradoodle zo goed mogelijk kan verzorgen? Bekijk dan ook het Labradoodle Handboek eens. In dit boek van 100+ pagina’s ontdek je namelijk alles over deze geweldige hond. Momenteel met korting en niet goed, geld terug garantie!

Klik hier om het boek te bekijken

Koop gezonde en verantwoorde kauwsnacks

Denk ook aan het inkopen van voldoende gezonde snacks. Je wil graag dat het gebit van je hond zich goed ontwikkelt en kauwsnacks helpen daarbij. Zo’n verantwoorde snack bevat niet al te veel suiker en is een product waar genoeg vitamines en mineralen in zitten.

Zorg er ook voor dat de kauwsnack echt iets is waar je labradoodle op moet kauwen. Zo blijft het gebit sterk en schoon en voeden de vitamines en mineralen de hond. Je kunt ook kauwbotten kopen van rawhide. Hier doen ze wat langer mee.

Speelgoed is een must-have

Ten slotte is het van belang om voldoende speelgoed in huis te halen. Dit ras is bijzonder actief en speels. Een paar goede stukken speelgoed zijn dan ook onmisbaar in huis. Op die manier kan de hond zijn energie kwijt en de hele dag door plezier maken. Het is ook prettig voor jou, want de hond zal jou minder vaak om aandacht vragen.

Let er bij het kopen van speelgoed op dat je stevige spullen van goede kwaliteit aanschaft. De labradoodle heeft stevige tanden waarmee hij goedkoop speelgoed al snel stukbijt. Goedkoop is wat dat betreft duurkoop.

Wil je nog meer leren over jouw (toekomstige) Labradoodle?

Bekijk dan het Labradoodle Handboek eens. In dit e-book met meer dan 90 pagina’s leer je alles over deze hond. Zo gaat het onder andere over de aanschaf, raskenmerken, gezondheid, verzorging en gedragstraining. En je krijgt tijdelijk ook nog eens 4 gratis bonus boeken!

Klik hier om het boek te bekijken →

Recente artikelen

Onze laatste artikelen

We schrijven continu nieuwe artikelen over Labradoodles. Deze artikelen zijn als laatste toegevoegd aan onze kennisbank.

Maak kennis met de Labradoodle grijs

Maak kennis met de Labradoodle grijs

In dit artikel bespreken we de grijze Labradoodle. Door hondenkenners wordt die kleur echter helemaal niet ‘grijs’ genoemd, maar komen de termen als ‘blauw’ en ‘zilver’ veel vaker naar boven. Er zijn verschillende grijstinten die terugkomen in de Labradoodle...

De groeicurve van een Labradoodle

De groeicurve van een Labradoodle

Al sinds mensenheugenis worden verschillende honden met elkaar gekruist: dat gebeurde al in de oudheid. De laatste decennia is het echter steeds populairder om rashonden met elkaar te kruisen om zo een nieuw ras te ontwikkelen. De Labradoodle is zoals de naam...

De beste vachtverzorging voor je Labradoodle

De beste vachtverzorging voor je Labradoodle

Als we spreken over de Labradoodle, dan hebben we het natuurlijk over de prachtige mix tussen een Labrador en een Poedel. Dat hoeft echter niet pas de eerste generatie te zijn: al sinds de jaren zeventig wordt de Labradoodle als een afzonderlijk ras gefokt en...

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Labradoodle wilde weten in één compleet e-book!”

Labradoodle Handboek bevat 100+ pagina’s vol info en tips over jouw Labradoodle!

  • Wil je een Labradoodle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Labradoodle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Labradoodle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Labradoodle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Labradoodles en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Labradoodle Handboek perfect voor jou.
100+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Labradoodle Handboek interessant zal vinden.

Welkom hondenvriend!

100+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Labradoodle Handboek

100+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload