Home » Labradoodle Geheimen: alles wat je wil weten in een e-book

Labradoodle Geheimen: alles wat je wil weten in een e-book

⏱ Leestijd: 3 minuten

Als je naar een labradoodle kijkt, is deze hond nagenoeg perfect. De eigenschappen van beide een poedel als een labrador retriever zijn aanwezig en dankzij de hypoallergene vacht kunnen mensen die allergisch voor honden zijn ook een hond houden.

Doordat verschillende bekende mensen, waaronder de Obama’s, de labradoodle in de spotlight zetten, is de populariteit van dit ras ontzettend gestegen. Aangezien een labradoodle opvoeden nogal wat werk in aarde heeft en niet alles even eenvoudig is, is er een ebook uitgebracht om je hierbij een groot deel op weg te helpen. Deze heet Labradoodle Geheimen en is geschreven door Piet de Jong.

👋 Voordat je verder leest…

Hieronder kan je je inschrijven voor onze Labradoodle nieuwsbrief. Daarin delen we de handigste tips, interessante artikelen en soms ook kortingsacties.

We zouden het heel erg leuk vinden als je je inschrijft. Als bedankje sturen we je direct een PDF met 52 geniale tips voor jouw Labradoodle!

Door persoonlijke ervaring gecreëerd

De schrijver van Labradoodle Geheimen, Piet de Jong, heeft al jaren ervaring als het op opvoeden, opleiden en de verzorging van labradoodles aankomt. Aangezien het bij hemzelf bij zijn eerste hond niet helemaal van z’n leien dakje ging qua opvoeding, is hij zich hierin gaan specialiseren.

Het resultaat ervan is het ebook Labradoodle Geheimen. Hiermee wil hij jou helpen om je labradoodle correct op te leiden en zo een plezierige hond in huis te hebben. Er zijn namelijk wel een aantal dingen die je moet weten voordat je een labradoodle in huis haalt. Deze zijn op sommige vlakken net weer wat anders dan andere honden.

Let op: Alles wat je wilt weten over jouw Labradoodle wordt ook uitgebreid behandeld in Labradoodle Handboek. Je kan het handboek bekijken via deze link.

Een onopgevoede hond zorgt voor veel schaamtemomenten

Door het e-book Labradoodle Geheimen door te lezen leer je alles over de labradoodle. Het is bijvoorbeeld zo dat een labradoodle weliswaar een super leuke en lieve hond is, maar als deze niet goed opgevoed is, dat deze ook best lastig kunnen zijn. Zo kunnen ze soms overenthousiast zijn als het op vreemdelingen aankomt en als je de labradoodle dan niet onder controle hebt, kunnen deze mensen zo bespringen en zelfs omgooien.

Als je dit wilt voorkomen kun je Labradoodle Geheimen erbij pakken en lezen hoe je dit kunt tegengaan of kunt oplossen. Niets is zo vervelend als een hond die niet luistert en waar je geen controle over hebt. Dit kan voor veel schaamtemomenten zorgen.

Boordevol tips en tricks over de opvoeding van je labradoodle

Ook staan er in Labradoodle Geheimen tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat je hond zijn energie kwijt kan raken. Je moet je goed beseffen dat labradoodles heel energieke honden zijn. Dit hebben ze vooral van de poedel. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld niet de hele dag alleen maar binnen zitten. Wanneer ze zich gaan vervelen, zou het zomaar kunnen zijn dat je gordijnen een stukje korter gemaakt worden. Een labradoodle moet minimaal 3 keer en het liefst vaker per dag naar buiten.

Daarnaast hebben deze honden vaak last van verlatingsangst. Je kunt labradoodles dus niet goed voor een lange tijd alleen laten. Doe je dit wel, dan is de kans aanwezig dat je een telefoontje van de buren krijgt dat je hond aan het blaffen en joelen is.

Leer alles over jouw lieve Labradoodle

Wil je álles leren over jouw Labradoodle? Bekijk dan ook het Labradoodle Handboek eens. In dit boek van 100+ pagina’s ontdek je namelijk alles over deze geweldige hond. Momenteel met korting en niet goed, geld terug garantie!

Klik hier om het boek te bekijken

Aan het e-book ben je maar 1 keer geld kwijt

Labradoodle Geheimen is voor iedereen die al verschillende cursussen heeft gevolgd waar je labradoodle wel netjes luistert, maar thuis gewoon weer in het oude patroon vervalt. In dit ebook vind je allerlei tips hoe je je hond thuis goed kunt opvoeden, trainen en verzorgen. Door hier genoeg tijd in te steken, krijg ook jij het uiteindelijk voor elkaar met een beetje hulp van Labradoodle Geheimen. Je betaalt 37 euro voor het ebook, maar hebt hier wel altijd gemak van. Een cursus betaal je per les en wanneer je weer opnieuw op cursus moet, kost je dit steeds weer geld. Het ebook Labradoodle Geheimen kun je ten alle tijden weer pakken om even weer even te lezen hoe het zat.

Wil je nog meer leren over jouw (toekomstige) Labradoodle?

Bekijk dan het Labradoodle Handboek eens. In dit e-book met meer dan 90 pagina’s leer je alles over deze hond. Zo gaat het onder andere over de aanschaf, raskenmerken, gezondheid, verzorging en gedragstraining. En je krijgt tijdelijk ook nog eens 4 gratis bonus boeken!

Klik hier om het boek te bekijken →

Recente artikelen

Onze laatste artikelen

We schrijven continu nieuwe artikelen over Labradoodles. Deze artikelen zijn als laatste toegevoegd aan onze kennisbank.

Maak kennis met de Labradoodle grijs

Maak kennis met de Labradoodle grijs

In dit artikel bespreken we de grijze Labradoodle. Door hondenkenners wordt die kleur echter helemaal niet ‘grijs’ genoemd, maar komen de termen als ‘blauw’ en ‘zilver’ veel vaker naar boven. Er zijn verschillende grijstinten die terugkomen in de Labradoodle...

De groeicurve van een Labradoodle

De groeicurve van een Labradoodle

Al sinds mensenheugenis worden verschillende honden met elkaar gekruist: dat gebeurde al in de oudheid. De laatste decennia is het echter steeds populairder om rashonden met elkaar te kruisen om zo een nieuw ras te ontwikkelen. De Labradoodle is zoals de naam...

De beste vachtverzorging voor je Labradoodle

De beste vachtverzorging voor je Labradoodle

Als we spreken over de Labradoodle, dan hebben we het natuurlijk over de prachtige mix tussen een Labrador en een Poedel. Dat hoeft echter niet pas de eerste generatie te zijn: al sinds de jaren zeventig wordt de Labradoodle als een afzonderlijk ras gefokt en...

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Labradoodle wilde weten in één compleet e-book!”

Labradoodle Handboek bevat 100+ pagina’s vol info en tips over jouw Labradoodle!

  • Wil je een Labradoodle kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Labradoodle zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Labradoodle trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Labradoodle de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Labradoodles en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Labradoodle Handboek perfect voor jou.
100+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Labradoodle Handboek interessant zal vinden.

Welkom hondenvriend!

100+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Labradoodle Handboek

100+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload