Home » Labradoodle Geheimen: alles wat je wil weten in een e-book

Labradoodle Geheimen: alles wat je wil weten in een e-book

⏱ Leestijd: 3 minuten

Als je naar een labradoodle kijkt, is deze hond nagenoeg perfect. De eigenschappen van beide een poedel als een labrador retriever zijn aanwezig en dankzij de hypoallergene vacht kunnen mensen die allergisch voor honden zijn ook een hond houden.

Doordat verschillende bekende mensen, waaronder de Obama’s, de labradoodle in de spotlight zetten, is de populariteit van dit ras ontzettend gestegen. Aangezien een labradoodle opvoeden nogal wat werk in aarde heeft en niet alles even eenvoudig is, is er een ebook uitgebracht om je hierbij een groot deel op weg te helpen. Deze heet Labradoodle Geheimen en is geschreven door Piet de Jong.

 

👋  Voordat je verder leest…

Misschien is het e-book Labradoodle Geheimen interessant voor je. Daarin leer je namelijk alles over dit geweldige hondenras!

Door persoonlijke ervaring gecreëerd

De schrijver van Labradoodle Geheimen, Piet de Jong, heeft al jaren ervaring als het op opvoeden, opleiden en de verzorging van labradoodles aankomt. Aangezien het bij hemzelf bij zijn eerste hond niet helemaal van z’n leien dakje ging qua opvoeding, is hij zich hierin gaan specialiseren. Het resultaat ervan is het ebook Labradoodle Geheimen. Hiermee wil hij jou helpen om je labradoodle correct op te leiden en zo een plezierige hond in huis te hebben. Er zijn namelijk wel een aantal dingen die je moet weten voordat je een labradoodle in huis haalt. Deze zijn op sommige vlakken net weer wat anders dan andere honden.

Een onopgevoede hond zorgt voor veel schaamtemomenten

Door het e-book Labradoodle Geheimen door te lezen leer je alles over de labradoodle. Het is bijvoorbeeld zo dat een labradoodle weliswaar een super leuke en lieve hond is, maar als deze niet goed opgevoed is, dat deze ook best lastig kunnen zijn. Zo kunnen ze soms overenthousiast zijn als het op vreemdelingen aankomt en als je de labradoodle dan niet onder controle hebt, kunnen deze mensen zo bespringen en zelfs omgooien. Als je dit wilt voorkomen kun je Labradoodle Geheimen erbij pakken en lezen hoe je dit kunt tegengaan of kunt oplossen. Niets is zo vervelend als een hond die niet luistert en waar je geen controle over hebt. Dit kan voor veel schaamtemomenten zorgen.

Boordevol tips en tricks over de opvoeding van je labradoodle

Ook staan er in Labradoodle Geheimen tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat je hond zijn energie kwijt kan raken. Je moet je goed beseffen dat labradoodles heel energieke honden zijn. Dit hebben ze vooral van de poedel. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld niet de hele dag alleen maar binnen zitten. Wanneer ze zich gaan vervelen, zou het zomaar kunnen zijn dat je gordijnen een stukje korter gemaakt worden. Een labradoodle moet minimaal 3 keer en het liefst vaker per dag naar buiten. Daarnaast hebben deze honden vaak last van verlatingsangst. Je kunt labradoodles dus niet goed voor een lange tijd alleen laten. Doe je dit wel, dan is de kans aanwezig dat je een telefoontje van de buren krijgt dat je hond aan het blaffen en joelen is.

Aan het e-book ben je maar 1 keer geld kwijt

Labradoodle Geheimen is voor iedereen die al verschillende cursussen heeft gevolgd waar je labradoodle wel netjes luistert, maar thuis gewoon weer in het oude patroon vervalt. In dit ebook vind je allerlei tips hoe je je hond thuis goed kunt opvoeden, trainen en verzorgen. Door hier genoeg tijd in te steken, krijg ook jij het uiteindelijk voor elkaar met een beetje hulp van Labradoodle Geheimen. Je betaalt 37 euro voor het ebook, maar hebt hier wel altijd gemak van. Een cursus betaal je per les en wanneer je weer opnieuw op cursus moet, kost je dit steeds weer geld. Het ebook Labradoodle Geheimen kun je ten alle tijden weer pakken om even weer even te lezen hoe het zat.

 

Wil je alles leren over Labradoodles?

Download dan eens het e-book ‘Labradoodle Geheimen’. Daarin staat álle informatie die je nodig hebt over deze geweldige hond!

 

22 Geniale Tips Voor Jouw Labradoodle Die Je Zullen Verbazen!

  • Leer je Labradoodle in een dag om niet meer te bijten;
  • Kom voortaan in een handomdraai van teken af;
  • Kom makkelijk en snel van uitvallende hondenharen af;
  • Zorg dat jouw Labradoodle niet meer uit zijn mond stinkt;
  • Ontdek alle 22 bizarre life hacks voor jouw hond!

👉 Vorige maand 329 keer gedownload!

Onze laatste artikelen

We schrijven continu informatieve artikelen vol tips en trucs. Zodat je jouw Labradoodle nóg beter leert begrijpen. Bekijk hieronder onze meest recente bijdrages.

Maak kennis met de kortharige labradoodle

Maak kennis met de kortharige labradoodle

Niet iedere labradoodle is hetzelfde. Integendeel zelfs. Per labradoodle kan verschillen welke type het is. Er zijn namelijk allerlei kleuren, maten en vachtsoorten te vinden. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. De kortharige labradoodle is een hond die de laatste...

Alles over de labradoodle in de kleur caramel

Alles over de labradoodle in de kleur caramel

Wanneer je graag een labradoodle aan wilt schaffen zal je merken dat je een zeer ruime keuze aan kleuren hebt. Zo zijn er sowieso de 5 hoofdkleuren, te weten zwart, bruin, grijs, rood en blond. Maar er zijn ook nog voldoende varianten te vinden. De labradoodle caramel...

Kosten: de prijs van een labradoodle

Kosten: de prijs van een labradoodle

Aangezien labradoodles enigszins zeldzaam zijn, is het logisch dat de prijs van dit unieke ras dan ook vrij hoog is. Daarmee is de prijs voor labradoodles vaak hoger dan een andere rashond met een goede bloedlijn. Wanneer je een labradoodle voor een bepaalde prijs...